Όταν οι καταναλωτές ξαναγίνονται πολίτες...

Λάθος μέτρημα κάνουν στις πλατείες, διότι απ΄όλους όσους θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί πάνε μόνο όσοι μπορούν!
Στις χιλιάδες των πολιτών πρέπει να προσθέσουν κι άλλες πολλές χιλιάδες που βρίσκονται εκεί νοερά και δεν καταμετρούνται!

Δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑ να λέει ότι τα "φάγαμε" μαζί ή χώρια και να διασύρει έμμεσα ή άμεσα την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας!
Εμείς οι "υπόχρεοι" πολίτες δεν "μαγειρέψαμε" νούμερα, δεν ζητήσαμε επιδοτήσεις, οι τράπεζες καλούσαν να "χαρίσουν" δάνεια και οι βουλευτές διορίζουν υπαλλήλους!
Οι πολίτες έχουν την ευθύνη στο μέτρο που τους αναλογεί και γι΄ αυτό τώρα αντιδρούν με το δικαίωμα που τους δίνει το πολίτευμα, πρωταρχική ευθύνη, όμως, έχουν οι κυβερνώντες!
Εκείνοι που αποφάσισαν για το οικονομικό σύστημα, που υπέγραψαν δάνεια και προϋπολογισμούς, που έχουν την ευθύνη των ελέγχων, όσοι "κλέβουν" νόμιμα (προμήθεια) ή παράνομα (μίζα), πολλά ή λίγα.
ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ το μνημόνιο, υπάρχει και ο άλλος δρόμος, να δώσουν πίσω τα κλεμένα χρήματα και να φύγουν από τη χώρα ΜΑΣ (εξοστρακισμός λέγεται). Με τα χρήματα των φόρων που πληρώνουμε, όσα "χάθηκαν" και χωρίς "αρπακτικά", ημεδαπά και αλλοδαπά, θα τα καταφέρουμε μία χαρά!
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι μπορούμε κυρίως χωρίς αυτούς! Είναι εντελώς ανεπιθύμητοι πολίτες.

Η "σωτηρία" που επικαλούνται είναι εντελώς παράλογη, τόσο ώστε ν΄αναρωτάται κανείς μήπως ήθελαν να μας φέρουν ακριβώς εδώ και γι΄ αυτό βιάζονται να ολοκληρώσουν το "έργο σωτηρίας".
Δεν θέλουμε να μας σώσουν, θέλουμε να σωθούμε από αυτούς, από αυτούς κινδυνεύουμε και από τη ΒΛΑΚΕΙΑ!
Δεν θα φύγουμε εμείς, ούτε θα ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας (αρχές και αξίες) και το "φως" της.
Τέλος και με τα μαθήματα ιστορίας, τώρα την ιστορία τη γράφουμε εμείς, οι υπόχρεοι πολίτες, όπως την έγραψαν κάποτε οι υπόδουλοι πρόγονοι μας!!!
Το πρόβλημα έγινε οικονομικό, είναι βαθειά ηθικό και κοινωνικό!
Οι πολίτες δεν "επαναστατούν" έχουν το δικαίωμα να απαιτούν και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους για  να ζήσουν αξιοπρεπώς, ελεύθεροι και ευτυχισμένοι, όχι να πλουτίσουν! Θέλουν να ονειρεύονται και να πραγματοποιούν τα όνειρα τους, όχι να βλέπουν εφιάλτες!
Το πρόβλημα είναι ηθικό και δεν είναι νέο, απλώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις