Στην Ελλάδα 2.0 όλα γίνονται! Για το καλό μας!

 

Πόσον λείπει, στοχασθήτε,
Πόσο ακόμη να παρθή
                                                ΠΑΝΤΑ Η ΝΙΚΗ, ΑΝ ΕΝΩΘΗΤΕ,
                                                                                                                          ΠΑΝΤΑ ΕΣΑΣ Θ’ ΑΚΟΛΟΥΘΗ!
Εθνικός Ύμνος εις την Ελευθερία, στχ.150 
Διονύσιος Σολωμός

 

Στην Ελλάδα 2.0 όλα γίνονται! Για το καλό μας!

 Στην Ελλάδα 2.0 μία χαρά έγινε «δύο τρένα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή»!

Μια χαρά γίνονται όλα όσα «εκσυγχρονίζουν» την Ελλάδα 2.0.

 Στην Ελλάδα του 2.0 «εορτάσαμε» τα 200 χρόνια από τον Αγώνα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ παρέα με την «αόρατο εχθρό» που βάπτισαν «Πανδημία», ο φόβος απλώθηκε και ξεχάσθηκε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

10 Μαρτίου 2023
Για το καλό μας!

Χωρίς να σταματήσουν τα chemtrails, «φροντίζουν» να μην υπάρχουν δένδρα να καούν και ξεχάσθηκε το ΟΞΥΓΟΝΟ, μας προετοιμάζουν για την «κλιματική αλλαγή»!

Για το καλό μας!

Και αφού έβαλαν την Ελλάδα 2.0 σε τροχιά «ανάπτυξης» με τις ιδιωτικοποιήσεις, δύο χρόνια μετά, «εορτάζουμε» το έτος ανακήρυξης της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Τα Μυστήρια,  μετάβαση στο άριστον, έγιναν  «μετάβαση στο πράσινο και ψηφιακό αύριο»,[1] και στην Ελλάδα 2.0 που όλα γίνονται, στις 28 Φεβρουαρίου τυχαία «δύο τρένα κινούμενα αντίθετα στην ίδια γραμμή» μας βύθισαν ξανά στην θλίψη!

Αλλά τίποτα  δεν μπορεί να σταματήσει την Ελλάδα 2.0. Μία συγνώμη, άντε και μία δεύτερη συγνώμη για να πεισθούμε, με την ανοχή δυστυχώς, της Ορθόδοξης Εκκλησίας, και πάμε παρακάτω!

Με το βλέμμα στραμμένο στους νεκρούς, τους εξαερωμένους αγνοούμενους, τα σκάνδαλα που διασύρουν την «παλαιά» Ελλάδα βυθισμένη στο πένθος, οι νομοθέτες στην Βουλή εργάζονται πυρετωδώς. Για το καλό μας!  

 Έχουν να ολοκληρώσουν έργο, δέκα νομοσχέδια περιμένουν για να ολοκληρώσουν το έργο τους!

Το νομοσχέδιο που ανοίγει τον δρόμο, για την ιδιωτικοποίηση και του νερού,                 

εισήχθη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής (Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου) στις 7 Μαρτίου, μετά από διαβούλευση 4 ημερών (263 άρθρα, 357 σελίδες).   Για το καλό μας!

  https://www.youtube.com/watch?v=_LfQy5ohuPk

 Είναι όλα καλά προ-μελετημένα, τίποτα τυχαίο δεν υπάρχει!

Επιλέγουν, αποφασίζουν, επιβάλουν, γνωρίζουν εκ των προτέρων, εμείς δεν γνωρίζουμε! Για το καλό μας!

 Η ΣΥΓΝΩΜΗ δεν γίνεται αποδεκτή!

Η ειλικρινής μεταμέλεια -ΣΥΓΝΩΜΗ  αποδεικνύεται με πράξη, η οποία δεν αναιρεί την τιμωρία!

Στην μεγάλη θλίψη των πολιτών και την οργή για όσα συμβαίνουν μαζί με την ΣΥΓΝΩΜΗ εμφανίσθηκαν ξανά τα ΜΑΤ καλά εξοπλισμένα με χρήματα δικά μας!

Μπορούν να τα στείλουν να φυλάσσουν τις «διαβάσεις», τρένων και συνόρων!

 Το Σύνταγμα το φυλάσσει η Δημοκρατία, δηλαδή οι ΠΟΛΙΤΕΣ!

 

Υ.Σ. Πλανώνται πλάνην οικτρά όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να δώσει λύση η ψήφος σε εκλογές του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος!

Η ψήφος είναι όπλο του πολίτη σε μία Δημοκρατία!

Αν το 62% του Δημοψηφίσματος του 2015 το κατάπιε το ας πούμε,  38% μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, καταλαβαίνουμε εκ των προτέρων την τύχη ενός έστω και 3% στην Βουλή, το σύστημα θα εξακολουθήσει να πορεύεται ανενόχλητο με τα ΜΑΤ εναντίον… των «κουκουλοφόρων» (?). Για το καλό μας!

 Τὸ πολίτευμα ποὺ αὐτοδιαφημίζεται ὡς δημοκρατικό, μένει ὀλιχαρχικό[2] και συμμετοχή σε τέτοιο πολίτευμα σημαίνει συνενοχή!

Ας το εμπεδώσουν οι νομοταγείς υπήκοοι της Ελλάδας 2.0 που ξεχνά τον «γραφικό» Ύμνο εις την Ελευθερία της «παλαιάς» Ελλάδας!

 



[1] ertnews.gr  2/11/23. // powergame.gr  “Μ. Σχοινάς: Η Ελευσίνα φυτώριο εξωστρέφειας και πολιτισμού”, 4 Φεβρ. 2023.  powergame.gr

[2] Κώστα Αξελός, Ἀπό το ἐργαστήρι τῆς σκέψης, Εστία, 1992.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις