Ψεύδος και Αδικία οδηγούν σε όλεθρο

 

Ψεύδος και Αδικία οδηγούν σε όλεθρο

                                                                        12  Φεβρουαρίου 2023 μ.Χ                   @ kynorodi

 Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα –φλόμος, φυτόν υπνωτικόν- και νομίζουν ότι έτσι υπνωτισμένοι δεν αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας, ότι δεν βλέπουμε την αδικία, την χειρότερη αμαρτία!

Το ψέμα παρά την αποστροφή που προκαλεί αντέχεται, η αδικία όχι!

Βήμα, βήμα γκριζάρουν την ζωή μας και την χώρα γυρεύοντας συνενόχους στο καταστροφικό έργο τους, συνενόχους χειροκροτητές.

Από τον «στρατηγό άνεμο» που βάζει φωτιές, κατεβάζει σημαίες, σπρώχνει τα Ίμια στις απέναντι ακτές και την Κύπρο όλο και πιο μακριά, περάσαμε στις πλημμύρες και πάλι καταστροφικές φωτιές, καμένα ζωντανά, καμένα δένδρα που η στάχτη τους απλώθηκε στην «ωραία»  ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο στρατηγός άνεμος, ποιος άλλος;

Άστεγοι, συφορά και άλλοι άστεγοι, σεισμοί ασυνειδησίας, θανατικό εμβολίων, ξεπάστρεψαν καμπόσους, απειλούν, τρομοκρατούν, διαλύουν νοσοκομεία… και πολιτισμό, αλλά κομπάζουν ανερυθρίαστα για τις επιτυχίες τους στο μαγαζάκι η Βουλή –όχι, ελληνική δεν είναι, αλίμονο.

Τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν καλά είναι να μας ταϊζουν φλόμο, να απομυζούν τα δικά μας χρήματα και να υποτιμούν την νοημοσύνη και την εργασία μας. Χειροκροτητές των Κυβερνήσεων του ολέθρου, οι Νομοθέτες-βουλευτές, περίεργοι τύποι που ζητούνε σεβασμό στους θεσμούς για να επιχειρούν άκριτα. "Νομοθετούν" παραβιάζοντας κάθε ουσία και αίσθημα δικαιοσύνης και ευπρέπειας.

Τολμούν να ζητούν την ψήφο μας όταν δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Διότι Δημοκρατία έχουμε, Σύνταγμα και νόμοι «ερμηνεύονται» κατά βούληση από «ειδικούς» επιστήμονες. Συνταγματολόγοι και Αρεοπαγίτες ανάλγητα συνηγορούν δια νόμου στην παράδοση της χώρας… σε «Εταίρους», «φίλους», «Συμμάχους» και «κουμπάρους» που μας θέλουν σερβιτόρους τους, γιουσουφάκια!  

 

Ε! λοιπόν, Δημοκρατία ελληνικά σημαίνει ΙΣΧΥΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ, όχι των κρατούντων (με 50 έδρες bonus και την λευκή ψήφο να καταμετράται με τις άκυρες).

ΙΣΧΥΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ, ούτε καταναλωτών, ούτε υπόχρεων, ούτε υπόδουλων, ούτε υπηκόων! Πολίτης συνεπάγεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η Ελευθερία ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αυτή η άγνωστη είναι μονόδρομος και δεν επιδέχεται ερμηνείας.

Πολίτης γεννήθηκα και εννοώ να πεθάνω πολίτης στην χώρα μου!

Και δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω λέξη, αν δεν έφερναν την Ελλάδα στην έσχατη ΝΤΡΟΠΗ, την μεγαλύτερη ΠΡΟΔOΣΙΑ, να στέλνουν βοήθεια και καλώς, στην μία πλευρά και μην στέλνουν στην άλλη, την Συρία διότι της έχει επιβληθεί εμπάργκο από την Ευρώπη των Εταίρων, Εταιρειών και Τραπεζών.

Την Συρία, που εν μέσω σεισμών η σεισμόπληκτη πλευρά των «αναθεωρητικών» «κουμπάρων» βομβάρδισε!

Υπάρχει ένας λόγος παραπάνω, η Συρία ιστορικά δεν είναι τυχαία χώρα για εμάς, επιπλέον είναι η μόνη που στάθηκε πάντα δίπλα μας!  

Η Εκκλησία της Ελλάδος θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο για όσα άδικα, απάνθρωπα και ασυγχώρητα συμβαίνουν, για να είναι χρήσιμη η συλλογή τροφίμων κλπ. πρέπει να έχουν βγάλει πρώτα τους καταπλακωμένους ανθρώπους και αυτούς να μην τους βομβαρδίζουν…

Και όχι, δεν είναι φοβικό το σύνδρομο των κυβερνήσεων μας, είναι επιλογή «ειρηνικής» παράδοσης μέσα σε νέφος φλόμου!

 

Υπάρχει μία κατάσταση-διάσταση, που τρέμουν οι κρατούντες  «θεοί» του κόσμου- στην οποία όταν εισέλθει ο άνθρωπος το αδύνατο γίνεται δυνατό!

Αυτό διδάσκει η ιστορία, η Ορθοδοξία και η αληθινή επιστήμη!

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις