Αγρογλυφικό ΑΣΤΡΟ - 6 Μαϊου 2012

Βρέθηκε την Δευτέρα 7 Μαΐου το πρωί στους αγρούς του Riesi στη Σικελία!Πολλά είναι τ' αγρογλυφικά που έχουν εμφανισθεί κατά καιρούς ανά τον κόσμο. Τ' αγρογλυφικά, όπως τα ιερογλυφικά, είναι εικόνες αντίστοιχες των εικόνων της παλαιότατης εικογραφικής ή ιερογλυφικής γραφής!Για να κατανοήσει κανείς την εικονογραφική γραφή, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γνωρίζει τη γλώσσα των συμβόλων, μία γλώσσα ξεχασμένη, ακόμη και από αρχαιολόγους και γλωσσολόγους και απίστευτα διαστρεβλωμένη.

Ο λόγος που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο αγρογλυφικό είναι διότι ως σύμβολο είναι γνωστό!
Το άστρο είναι σύμβολο του άσβεστου φωτός, αείζωτο ΠΥΡ!
Είναι σύμβολο πανανθρώπινο, το οποίο στην Ελλάδα βρίσκεται παντού. Στην αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν ως φυλακτό και συνέχισε να χρησιμοποιείται στο Βυζάντιο και μέχρι τις μέρες μας.

Νόμισμα Αλέξιου Α',
1081-1118 μ.Χ.


με ακτίνα 15 μέτρα
Το ΑΣΤΡΟ εμφανίζεται με διαφορετικό αριθμό ακτίνων - συμβολίζουν διαφορετικής ποιότητας ενέργεια.
Το ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ αστέρι, Πεντάγραμμο ή Πεντάλφα είναι σύμβολο - έμβλημα της ΥΓΕΙΑΣ!
Ο αριθμός πέντε (5) - Ε είναι αφιερωμένος στην Ουράνια Τιτάνισσα Αφροδίτη, αδελφή του Κρόνου, η οποία είναι η Μεγάλη Μητέρα ΦΥΣΗ που περικλείει το θηλυκό και τ' αρσενικό, το θετικό και τ' αρνητικό, το 2 και 3 = 5.
Με τον αριθμό  Ε ο Πυθαγόρας ονόμαζε την Τιτάνισσα Αφροδίτη, την οποία ονόμαζαν και Παλλάδα.
Η Παλλάς (πάλλω, πάλλομαι, σείω, σείομαι) είναι η  Αθηνά Υγεία. Προΐσταται ως Φυλακίτης στο πέμπτο στοιχείο, πεμπτουσία, τον Αιθέρα. Ονομάζεται και "τροφός", τροφοδοτεί τη ζωή της Φύσης.
Θεός του αιθεριακού -αστρικού ή πνευματικού φωτός και της μουσικής (ήχος) είναι ο Υπερβόρειος Απόλλων.

Κέντρο τον αριθμών 1  4  7
                                  2  8
                                  3  6  9 και ακτίνων (8 -ΟΛΟΝ -ΑΠΕΙΡΟ) και ομφαλός - κυψέλη ουρανού (Σείριος) και γης (Δήλος, Δελφοί)!
Το άνθος της Σοφίας του Νου (πατέρας Ζευς), η Αθηνά είναι προστάτισσα της Υγείας, φέρει τον όφι-ενέργεια (μεγαλώνει πίσω από την ασπίδα της) σύμβολο του Ασκληπιού, γιου του πρώτου Ιατρού (ίηση, Ιησούς) των θεών (στη μυθολογία πατέρας και γιος συχνά ταυτίζονται). Αργότερα αναφέρεται ως σύζυγος -Υγεία του Ασκληπιού.
Στον Απόλλωνα αντιστοιχεί ο αστερισμός του Μεγάλου Κυνός ή Σειρίου,(σειρήν, σειρήνα, σείω, σειρά, κλπ.) ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Αθηνά -Ίσιδα!
(Στις αναρτήσεις του ΙΔΕΟΚΗΠΟΥ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Σείριο).

Γίνεται σαφές ότι ο ΑΙΘΕΡΑΣ, το πέμπτο-Ε στοιχείο τροφοδοτεί τη ζωή στη ΦΥΣΗ, όπως εμείς τη γνωρίζουμε και συνδέεται με την ΥΓΕΙΑ. Αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη ενέργεια -ακτινοβολία, διαφορετική του ηλιακού φωτός.
Έχω την πεποίθηση ότι όσοι καταστρέφουν την Υγεία στον πλανήτη, καταστρέφοντας την Φύση για ίδιον όφελος, αναζητούν το "σωματίδιο του Θεού" (CERN) που άλλο δεν είναι από το πέμπτο στοιχείο που τροφοδοτεί τη ζωή, την οποία παλεύουν να δημιουργήσουν οι ίδιοι αντί του Θεού. Στο ίδιο πλαίσιο πιστεύω ότι κινούνται και οι αεροψεκασμοί (chemtrails).
Είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά. Ο Βοριάς, ο άνεμος πνοή -αναπνοή της Φύσης, που φέρνει την Υγεία (Αθηνά Απόλλων), τους χαλάει τα σχέδια.... το είδα με τα μάτια μου... Έχουν κι άλλες δυσκολίες, όπως τα ιδιαίτερα μαγνητικά πεδία κάποιων περιοχών...

Δεν έχω καμία δυσκολία να δεχθώ ότι τ' αγρογλυφικά είναι συμβολική γραφή εξωγήινων πολιτισμών. Τα σύμβολα είναι γλώσσα παγκόσμια, αρχετυπική κατά Jung και πανάρχαια.
Έπειτα κι εμείς προερχόμαστε από τ' άστρα! Αυτό σε τίποτα δεν αλλάζει την Ορθοδοξία, αλλάζει μόνο την εξουσία (έλλειψη ελευθερίας)!

Είμαι πλέον σίγουρη ότι τη θεωρία του Δαρβίνου πρέπει να τη δούμε ανάποδα... δεν εξελίχθηκε ο πίθηκος σε άνθρωπο αλλά ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε ΜΑΪΜΟΥ, αυτό είναι μία καλή εξήγηση για το πως φτάσαμε ως εδώ...

Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν πεθαίνει, μόνο περνά στην άλλη όχθη του αόρατου για όσους "βλέπουν" μόνο με τα φυσικά μάτια και φοβούνται τις σκιές!











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις