Κάτω τα χέρια από τα πεύκα και όλη την αυτοφυή χλωρίδα!

 

Κάτω τα χέρια από τα πεύκα και όλη την αυτοφυή χλωρίδα  !                

 Τα πεύκα δεν αυτοαναφλέγονται, αντέχουν την θέρμη του καλοκαιριού, το χιόνι, τον αέρα, την ανομβρία, αντίθετα η «κλιματική αλλαγή» δεν αντέχει τα πεύκα όπως και τους νοήμονες ανθρώπους!

 Πεύκα με φόντο την φωτιά και κάθε λογής δένδρα, θάμνοι, αρωματικά και θεραπευτικά φυτά, στρίβουν τα φύλλα τους, παθαίνουν εγκαύματα, πονούν, αναταράσσονται, τριζοβολούν, ουρλιάζουν…, τα ζώα λαχταρούν, τρέχουν να σωθούν, αν προλάβουν…

Έχετε ακούσει τον βρυχηθμό χελώνας που βρίσκεται σε τρόμο; Τα κοπάδια, οικογένειες ζώων με ιεραρχία, καμένα ζωντανά… σαν τους ανθρώπους στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης!                    

 Δολοφονημένα ζώα και φυτά, με ευθανασία, στην πυρά, πνιγμένα, δεν έχει σημασία ο τρόπος. Καμένη γη, η γη που μας φιλοξενεί, μας τρέφει…, το σπίτι μας!

Θυμόσαστε μήπως εκείνες τις ευωδιές της φύσης, γιασεμί, αγιόκλημα, νυχτολούλουδο…,

θεραπευτική ανασεμιά ευωδιαστής ρετσίνης, θυμάρια, ρίγανες, θρούμπι…, ευωδιές ανακατεμένες με την αλμύρα, μυρωδιά ελληνικού καλοκαιριού;

Μείναμε εμείς και οι ευλογημένες καρακάξες…!

Η σιωπή της φύσης τρομάζει, το ίδιο και η σιωπή των ανθρώπων, δεν ξέρεις πως και που θα ξεσπάσει η καταιγίδα.., την περιμένεις!

28 Νοεμβρίου 2020   17. 56’, με καθαρό καιρό (διαυγή) στον ΒΑ ουρανό,  που όμως δεν άρεσε σε κάποιους και έδωσαν εντολή αυτό ν’ αλλάξει, ΝΔ  Ì

 

 

 


 Τράβηξα και τις τέσσερεις φωτογραφίες χωρίς να μετακινηθώ από την θέση μου, έστρεψα μόνο τον φακό της φωτογραφικής μηχανής (!!!) σε άλλη κατεύθυνση, ο καιρός ερχόταν πάνω από το κεφάλι μου και…. θύμωσα!

Ο θυμός γίνεται κινητήριος δύναμη και ο «εγκλεισμός» κερδισμένος χρόνος για σκέψη που μ’ έστειλε αρκετά χρόνια πίσω, σε παλιές «συνομωσίες»…

Γεωακτινοβολία –δίκτυα κοσμικής ακτινοβολίας Peyre, Curry, Hartman, κλπ., το περίφημο ενεργειακό «πλέγμα» της γης το οποίο κάποιοι θέλουν να ελέγξουν διότι επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες (όποιος προλάβει πρώτος!), αλλά και την ζωτική ενέργεια και την σκέψη των ζωντανών οργανισμών και των ανθρώπων!

HAARP - Ηigh frequence Active Auroral Project. Ένα πεδίο κεραιών τοποθετημένες με τρόπο τέτοιο ώστε να λειτουργούν ως μία, σύστημα διαχείρισης της ιονόσφαιρας. Επισήμως ομολογούν ότι δημιουργήθηκε για την βελτίωση των επικοινωνιών, επιτήρηση και… τροποποίηση του καιρού ή διαχείριση «κλιματικής αλλαγής».

CERN - Conseil Européen pour la Recerche, το μεγαλύτερο κέντρο στον κόσμο Φυσικής στοιχειωδών σωματιδίων, επιταχυντές που επιταχύνουν τα μικροσκοπικά σωματίδια σε ταχύτητες λίγο μικρότερες της ταχύτητας του φωτός, ενώ ανιχνευτές κάνουν τα σωματίδια αυτά «ορατά».

Chemtrails  η αρχή τους στην Ελλάδα το 1999, ίχνη συμπύκνωσης αερίων σαν τα contrails και αυτά αλλά… «εμπλουτισμένα». Σήμερα το λέμε «ψεκασμό» εξ’ ου και «ψεκασμένοι».

Δ’ Βιομηχανική Επανάσταση -Industry 4.0 με καλπάζουσα εξέλιξη, που θεσπίστηκε πρώτη φορά το 2009 από την κυβέρνηση της Γερμανίας (…του Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!) με κύριο στόχο την πλήρη αυτοματοποίηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του μελλοντικού «έξυπνου εργοστασίου» αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας γενικότερα…!

 «Κλιματική αλλαγή», 5G, Covid – 19 και εντέλει GLOBAL CITIZEN !!!!   

Πρόγραμμα «Ελλάδα 2.0», Επανα-cύσταση –Great Reseat.

        Στο political correct και την δημιουργική ασάφεια προστέθηκε το climate neutral [στα τελευταία 50 χρόνια το διοξείδιο του άνθρακα -CO2 αυξήθηκε στην ατμόσφαιρα 0,005% -Α. Φώσκολος]. Οι λιγνίτες δεν ευθύνονται που εκείνοι οι οποίοι είχαν υποχρέωση δεν επένδυσαν στα κατάλληλα φίλτρα και δεν το κάνουν ακόμα τώρα επενδύοντας στις ανεμογεννήτριες, ούτε βέβαια η ίδια η τεχνολογία ευθύνεται που την χρησιμοποιούν για «πράσινη ανάπτυξη» ουδέτερη στο κλίμα, δηλαδή εισαγόμενα «πυρίμαχα» δένδρα κλιματικά ουδέτερα!

Όλα είναι «smart» -έξυπνα, τηλέφωνα, τηλεοράσεις, περιοχές, εργοστάσια, όπλα, κλπ. εκτός από τον άνθρωπο που είναι «ηλίθιος». Ωραία!    "επιστημονική" αλαζονεία και ιατρική" τρομοκρατία!

 Το 2021 όπως το 1821 είναι μόνο η αρχή της Επανάστασης που εορτάζουμε με ολοκαύτωμα των δασών μας! Αν αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει η κυβέρνηση, οι σύμβουλοι της και οι εταίροι της ως εντολοδόχοι της «αόρατης» πλανητικής Κυβέρνησης, τους παραχωρούμε τον πλανήτη Άρη για 99 χρόνια (!), να πάνε και να μας αφήσουν επιτέλους στην ησυχία μας!

Και ας τους συγχωρήσει ο Θεός διότι άνθρωπος δεν θα μπορέσει.

 Και μην πει κάποιος ότι «εσείς τους ψηφίσατε»! ΟΧΙ δεν τους ψηφίσαμε εμείς, όσο με τα άκυρα προσμετράται η λευκή ψήφος (για ποιο λόγο υπάρχει άραγε;), αναγκάζονται πολλοί ψηφοφόροι που δεν θέλουν να γίνονται συνεργοί στο εγκληματικό παιχνίδι του συστήματος και στην απληστία, να μην προσέρχονται στις κάλπες.

Συμμετοχή με αυτό το εκλογικό σύστημα είναι συνέργεια  στα προγραμματισμένα σχέδια των κυβερνήσεων μειοψηφίας…!

Συμμετοχή στο έγκλημα που συντελείται… με λευκή επιταγή κάθε τετραετία!

 

kynorodi

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις