ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η "συναισθηματική ψήφος" !



Οι προσβολές των κυβερνητικών προς τους πολίτες της χώρας μας,
η αλαζονεία και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται και πάνω απ’ όλα η αδικία και ο αυταρχισμός επιβολής της είναι εφιαλτικοί!

Η ψηφισμένη από τους πολίτες κυβέρνηση πρόδωσε τα όσα ευαγγελιζόταν προκειμένου να εκλεγεί και να «σώσει» την χώρα, πρώτη φορά με το Δημοψήφισμα του 2015. 
Πρόδωσε σημαίνει ότι παρ’ όλο που δεν έκανε ή δεν κατάφερε να κάνει εκείνο που υποσχόταν όχι μόνο δεν το παραδέχεται αλλά αντίθετα επιμένει ότι το κατάφερε και μάλιστα με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο. Τότε οι πολίτες έχουν δικαίωμα ν’ ανακάλεσουν την ψήφο τους, σ’ αυτό συνίσταται το κράτος-δύναμη των πολιτών, άλλως Δημοκρατία!

Το επιχείρημα σύμφωνα με την δική σας ανάγνωση, ότι οι πολίτες «ψηφίζουν συναισθηματικά» επιβεβαιώνει τον λόγο που ψήφισαν κι εσάς όταν ήταν διαφορετική η σύσταση του κόμματος σας, συνεπώς και της κυβέρνησης.  
Εμείς οι πολίτες, μία χαρά αντιλαμβανόμαστε πως έχει διαμορφωθεί το διεθνές περιβάλλον, τα γεωπολιτικά συμφέροντα, τις απειλές, τους εκβιασμούς και τις μεταλλάξεις, ψηφίσαμε υπερασπιζόμενοι την Ελευθερία, το δικαίωμα να ζούμε με τον τρόπο μας (αρχές και αξίες) και να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της χώρας μας στην χώρα μας κατ’ αρχάς,  με την ελπίδα (συναίσθημα) ότι θα εργασθείτε σύμφωνα με τις εξαγγελίες σας (συμβόλαιο τιμής) πιστοί στη θέληση του λαού, διότι γνωρίζουμε ότι πάνω σ’  ένα άδικο (άνεμος πολλών και χειρότερων δεινών) δεν κτίζεται δίκαιο, ούτε φιλία και καλή γειτονία, ούτε ανάπτυξη και ευημερία! Αψηφήσαμε την φτωχοποίηση και τις απειλές με Πίστη στον Χριστό (Δικαιοσύνη) και την Πατρίδα (Ελευθερία)! Μία πατρίδα κοσμοπολίτισσα που αντιστέκεται και αμύνεται σ’  όσους υπονομεύουν την δικαιοσύνη που οδηγεί στην ελευθερία!
Διότι ελευθερία σημαίνει ευτυχία και ευτυχία πάλι σημαίνει δυνατή ψυχή,
το θάρρος να πραγματοποιηθεί το αδύνατο που οδήγησε και οδηγεί πάντα στις μεγάλες νίκες, που γεννά Ήρωες!
Το θάρρος είναι συναίσθημα της ψυχής η οποία εμφυσά ζωή στην ύλη!
Τι είναι που δεν καταλαβαίνετε;
Καταλαβαίνετε αλλά έχετε άλλη άποψη, σεβαστή αλλά όχι αποδεχτή, δεν έχετε κανένα δικαίωμα ΕΠΙΒΟΛΗΣ της, αν είστε έντιμοι αποδείξτέ το προκηρύσσοντας ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ χωρίς όμως ν’ αντιστρέψετε για δεύτερη φορά το αποτέλεσμα του!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις